(ВІДЕО) «Інтелектуальний кордон» в дії. На варті Харківський загін

НАЗАД
04 вересня 2020 16:25

Охороняти тисячі кілометрів державного кордону України щодобово заступають сотні прикордонних нарядів. Прикордонники Харківського загону охороняють ділянку кордону протяжністю майже 300 кілометрів.

В рамках реалізації плану заходів щодо інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону, який затверджено Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14.05.2015 року №439-р, на ділянці Харківського прикордонного загону було створено систему «інтелектуального кордону», яка поєднує технічні, інженерні та фортифікаційні новації, дає можливість максимального контролю за лінією державного кордону і упередження її незаконного перетинання.

До того ж таке облаштування кордону допомагає прикордонникам ефективніше протидіяти протиправній діяльності та є суттєвою перешкодою для осіб, які намагаються незаконно перемісти різноманітні товари та перетнути кордон поза пунктами пропуску https://is.gd/WT0KW0  

Загалом за 8 місяців поточного року прикордонниками Харківського загону за незаконне перетинання, або спробу незаконного перетинання кордону було затримано 81 особу, 25 з яких нелегальні мігранти. За порушення прикордонного режиму притягнуто до адміністративної відповідальності більше 140 громадян. Також у 16 випадках було припинено спроби незаконного переміщення через кордон товарів на загальну суму майже 1,5 млн гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси